1

Volejbols

Šis sporta veids padarīs aizraujošāku Tavu dienu pludmalē. Paķer līdzi bumbu un tā vietā, lai slinki zvilnētu saulē, sasauc kopā draugus un uzspēlē volejbolu. Iedegums neizpaliks!

2

Teniss

Tas ir daudz aizraujošāks nekā sākumā varētu šķist. Teniss ir ne vien labs visa ķermeņa treniņš, bet arī neprasa daudz līdzekļu nodarbību uzsākšanai.

33

Lauka hokejs

Hokeju esam pieņēmuši uzskatīt par ziemas sporta veidu, bet atceries, ka slidas var nomainīt uz sporta botām, bet ripu - ar bumbiņu!

4

Basketbols

Labākais, ko piedāvā šis sporta veids, - to var spēlēt neierobežots skaits cilvēku. Ja draugi ir pārāk slinki, trenēties „sodiņus” vari arī vienatnē.

5

Riteņbraukšana

Kas gan var būt vēl piemērotāks vasarai? Ideāls treniņš svaigā gaisā.

 

11  

Peldēšana

Ideāls un jautrs veids, kā atvēsināties karstajās vasaras dienās. Turklāt šāda veida atvēsināšanās ir arī labs treniņš Taviem muskuļiem.

12

Futbols

Taču pirms peldēšanās noteikti jāparāda draugiem, cik spēcīgs un precīzs ir Tavs sitiens vārtos! Trenējies vasarā un pārsteidz klasesbiedrus rudenī, kad atgriezīsies skolā! :)

 

<- Atpakaļ uz Starpbrīdi

 

Skola atbilst tam, ko saprotam, izdzirdot šo vārdu. Bērni ir atraktīvi un spilgti gan saskarsmē ar citiem, gan izskatā. Šo klases telpu rotā grafiti mākslinieka darbs, ko pasūtīja pati skola – jaunatnes kultūra ir daļa no ēkas.