1

Ceļo!

Izmanto laiku, kad nav jāuztraucas par kavētām stundām ceļojumu dēļ! Sauc līdzi draugus un dodies apskatīt pasauli vai vēlreiz iepazīt mūsu Latvijas skaistumu!

 

 

 
2

Nesēdi iekštelpās!

Nezaudē iespēju izbaudīt vasaras piedāvātos labumus. Atklāj pasauli ārpus istabas sienām!

 

33

Pavadi laiku kopā ar draugiem!

Uzaicini ciemos draugus un kopā dodaties atvēsināties un tuvāko ūdenskrātuvi! Vasara ir laiks, kad vari atgūst kontaktu ar bērnības draugiem – izmanto to!

 

 
4

Sauļojies!

Saule darīs Tevi laimīgu. Tiešām! Tikai, cenšoties iegūt zeltainu iedegumu, neaizmirsti lietot aizsargkrēmu!

 

5

Izbaudi atvēsinošus ēdienus!

Apēd tikko no saldētavas izņemtu saldējumu vai iedzer mājās gatavotu saldējuma kokteili. Tā ir vasaras garša!

 

 

6

Esi vasarīgs!

Latvijas apstākļos šorti un svārki ne vienmēr ir atbilstošs apģērbs, tomēr vasaras siltais laiks ļauj pienācīgi izmantot tieši siltajam laikam piemērotas drēbes.

 

7
 

Izbaudi lietu!

Ej pastaigās vasaras siltajā lietū. Paķer līdzi draugus un atceries bērnību, bezbēdīgi skrienot pa peļķēm un vārtoties slapjā zālē. Tu to vari atļauties!

 

8

Nekādu mājasdarbu un ieskaišu!

Atceries, ka vasara ir Tavs brīvais laiks no skolas. Ja tomēr arī vasarā kāds darbiņš jāpadara, izpildi to pēc iespējas ātrāk un turpmāk izbaudi vasaru visā tās krāšņumā!

 

<- Atpakaļ uz Starpbrīdi

 

Skola atbilst tam, ko saprotam, izdzirdot šo vārdu. Bērni ir atraktīvi un spilgti gan saskarsmē ar citiem, gan izskatā. Šo klases telpu rotā grafiti mākslinieka darbs, ko pasūtīja pati skola – jaunatnes kultūra ir daļa no ēkas.