Jūnija sākumā gan 9. klašu skolēni, gan vidusskolēni kārtos matemātikas eksāmenu. Lai palīdzētu pārbaudīt gatavību eksāmenam un saprast, kādas mācību tēmas vēl jānostiprina un jāatkārto, aicinām izpildīt digitālu testu portālā Uzdevumi.lv.

Tests veidots par dažādām matemātikas mācību tēmām, iekļaujot tajā uzdevumus, kas varētu būt eksāmena 1. daļā. Tests sniedz tikai aptuvenu ieskatu par gatavību valsts pārbaudes darbam. Pēc darba izpildes skolēns redzēs savu rezultātu, pareizās atbildes un risinājuma soļus, kā arī uzzinās, kā vēl iespējams uzlabot zināšanas līdz eksāmenam!

9. KLASES EKSĀMENA TESTS    VIDUSSKOLAS EKSĀMENA TESTS   

 



Gatavojies eksāmeniem ar video kursiem!


Ja arī Tev vai Tavam bērnam šogad priekšā šis pārbaudījums, mums ir risinājums! Video kursi no Palīgsmācībās.lv būs lielisks palīgs - video ieraksti pāris stundu garumā, kas papildināti ar digitāliem mājasdarbiem, zināšanu testiem kursa sākumā un beigās, un citiem mācību materiāliem papildu treniņam.

Ērti, ātri un vienkārši - skaties video un uzreiz pēc tam pildi testu par video apskatīto mācību tēmu.

Kursa materiālus iespējams apgūt pāris dienās, taču rekomendējamais kursa apgūšanas ilgums ir 1-2 nedēļas. Nekas vēl nav nokavēts - tieši šobrīd ir vislabākais laiks atkārtot, nostiprināt zināšanas vai aizlāpīt kādus zināšanu robus pirms eksāmena.

9. KLASES VIDEO KURSS    MATEMĀTIKA I VIDEO KURSS   

 

Kāpēc video kursi ir labākā izvēle?


Video kursi ir lieliska izvēle dažādu iemeslu dēļ. Iegādājoties kursu, piekļuve kursam saglabājas neierobežotu laiku. Tie ir video ieraksti, kas nekur nepazudīs, un citi mācību materiāli, kurus skolēns varēs izmantot atkal un atkal. Gan atkārtojot kādu mācību tēmu, gan gatavojoties pārbaudes darbam vai eksāmenam, gan uzsākot gaitas nākamajā klasē un atsvaidzinot zināšanas kādā no tēmām. Tālāk lasi vēl vairākus ieguvumus, ko novērtē Palīgsmācībās.lv lietotāji!
 

  • Mācies kur un kad Tev ērti - no mājām datorā vai pa ceļam savā telefonā.
  • Nodarbības nav piesaistītas konkrētai dienai un laikam - skaties nodarbības sev brīvos brīžos jebkurā dienā un jebkurā diennakts laikā.
  • Mācības sev atbilstošā tempā - kāds var apgūt vairākas nodarbības vienā dienā, bet kādam nepieciešams lēnāks mācību process, skatoties pāris nodarbības nedēļā.
  • Ērti lietošanai - jebkuru video vari pauzēt, attīt atpakaļ vai skatīties atkārtoti, arī visi testi pildāmi atkal un atkal.
  • Izdevīgi - vienas nodarbības cena ir aptuveni 2 eur, kas ir vismaz 10x mazāk kā viena stunda pie matemātikas privātskolotāja.


Eksāmeniem gatavs ar Palīgsmācībās.lv!

 

publicēts: