Līdz mācību gada beigām vari paspēt uzlabot bērna latviešu valodas un matemātikas pamatzināšanas ar online video kursu no Palīgsmācībās.lv. Kursi “Latviešu valoda 3. klasei” un “Matemātika 3. klasei” būs līdzvērtīga alternatīva privātskolotāju konsultācijām. Video kursi - iespēja mācīties ar video ierakstu palīdzību jebkurā bērnam ērtā laikā!



Daudzveidīgi mācību materiāli


Iegādājoties vienu vai abus kursus savam trešklasniekam, vari būt drošs, ka iegūsi noderīgu palīgu, lai bērns tālāk dzīvē dotos ar labiem zināšanu pamatiem. Sākumskolas posmā, īpaši 3. un 4. klasē, jāapgūst dažādas nozīmīgas mācību tēmas, kas veido bāzes zināšanas un nosaka, kā bērnam veiksies tālākajās klasēs.



Kursi tapuši sadarbībā ar sākumskolas skolotāju Kristīni Pusvilku. Nodarbības veidotas vienkāršā, bērniem viegli uztveramā valodā. Kristīne strādājusi par skolotāju sākumskolā un jau vairākus gadus izglīto skolēnus no 1.-4. klasei privātstundu un grupu nodarbību veidā. Abos kursos pieejamas 35 nodarbības. Uzzini vairāk par katru no kursiem, spiežot uz zemāk redzamām pogām.
 

MATEMĀTIKA 3. KLASEI    LATVIEŠU VALODA 3. KLASEI   


Līdz 20. martam izdevīgāk!


Pērc katru kursu atsevišķi par 89,99 €, jeb abus kursus reizē par tikai 134,98 € (89,99 € + 44,99 €). Atlaide darbojas arī tad, ja kādu no kursiem esi iegādājies iepriekš!

Bērna ieguvums - neierobežota pieeja video nodarbībām un mācību resursiem, lai varētu mācīties, nostiprināt zināšanas un uzlabot atzīmes 3. klases mācību gada beigās vai, uzsākot mācības 4. klasē.
 

IEGĀDĀTIES KURSUS AR ATLAIDI   



Palīgsmācībās.lv - izdevīga alternatīva privātskolotāja konsultācijām!

publicēts: